Spring naar hoofd-inhoud

Spontane sollicitatie

Bent u onze nieuwe commerciële medewerker?

Etanco is gespecialiseerd in de buitenbekleding van gebouwen en biedt een breed assortiment aan bevestigingsmaterialen, veiligheidsmateriaal voor daken en systemen voor geventileerde gevels.

Klanten waarderen Etanco vooral vanwege hun technische ondersteuning, waarbij ze op maat gemaakte tekeningen en berekeningen aanbieden (inclusief thermische berekeningen).

Het bedrijf is een multi-nationaal familiebedrijf, dat de voordelen van een KMO combineert met de financiële mogelijkheden van een multinational. Etanco biedt veel doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingskansen voor medewerkers die geïnteresseerd zijn in werken in een dynamische en groeiende omgeving.

Naar boven

Etanco Benelux NV - Sint-Jansveld 8 - Wommelgem

ETANCO BENELUX NV, is een zelfstandig filiaal van ETANCO Frankrijk, fabrikant en toeleverancier van bevestigingstechnieken. Wij verkopen ons uitgebreide gamma kwalitatief hoogstaande produkten met de nodige technische ondersteuning aan diverse professionele eindgebruikers zoals staalconstructiebedrijven, dak- en wandbekleders en algemene aannemers.

Etanco Benelux staat open voor nieuwe commerciële medewerkers  binnen het vakgebied  Dakbedekking - Wandbekleding - Plat dak - Veiligheid - Gevel - Zonne-energie.

Heeft u een gezonde werkambitie en de nodige know how binnen één of meerdere van onze vakgebieden, dan zien wij uw spontane sollicitatie graag tegemoet d.m.v. een gedetailleerde C.V. en gemotiveerde brief gericht aan Dhr. Koen Van Gulck.